Uiteraard ging dit zelfbouwproject met vallen en opstaan. Ik heb zelf de meeste werkzaamheden gedaan en links en rechts wat hulp gekregen. Toen ik begon kon ik nog niet met plaat werken. Ondertussen is dat geen probleem meer. Het spuitwerk heb ik uit besteed. Ik heb er 18 jaar aan gewerkt.

classic-car-stoffeerderij-Paul-Daelmans-klassiek-Leer-oldsmobile-Rotterdam-stofferen-auto-restauratie-autobekleding-upholstery-atelier-interieur 03472yt
classic-car-stoffeerderij-Paul-Daelmans-klassiek-Leer-oldsmobile-Rotterdam-stofferen-auto-restauratie-autobekleding-upholstery-atelier-interieur 03772li
classic-car-stoffeerderij-Paul-Daelmans-klassiek-Leer-oldsmobile-Rotterdam-stofferen-auto-restauratie-autobekleding-upholstery-atelier-interieur 0372d

© Copyright - Classic Car Stoffeerderij - website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl - Rotterdam